Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

GGZ.NL breidt informatievoorziening uit

Op de website www.ggz.nl zijn naast vacatures nu ook overzichtskaarten te vinden van instellingen en organisaties binnen de geestelijke gezondheidszorg.
GGZ.NL breidt informatievoorziening uit

Naast het publiceren van vacatures voor ggz-instellingen, kan de vernieuwde website als een soort wegwijzer worden gebruikt door mensen die zoeken naar nieuws, informatie en adressen binnen de branche.

Beschikbare adressen
De afgelopen periode zijn verschillende informatie-landkaarten ontwikkeld. Inmiddels zijn vijf kaarten gepubliceerd. Deze zullen in de komende tijd – in samenspraak met de organisaties – worden uitgebreid en aangevuld. Er zijn kaarten beschikbaar van ggz-instellingen, PAAZ-afdelingen, beroepsverenigingen, instellingen voor forensische psychiatrie, patiëntenorganisaties en regionale instellingen beschermde woonvormen (RIBW’s).

Hoofdvestigingen

In de geestelijke gezondheidszorg zijn rond de honderd instellingen actief, een getal wat nogal veranderlijk is. In tien jaar tijd nam het aantal instellingen door fusies af van ruim 160 naar grofweg honderd. GGZ.nl publiceert in principe de hoofdvestigingen.

Patiëntenorganisaties
In de toekomst wil GGZ.nl uitgebreider informeren over patiëntenorganisaties. Niet alleen adressen, maar ook informatie over het werk, gedachtegoed en de aanpak van deze organisaties.
Link:

www.ggz.nl

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.