Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Cliënt zorginstelling gewond door te heet bad

Een cliënt van zorginstelling Radar heeft zaterdag ernstige brandwonden opgelopen, toen zij in logeerhuis Ravensbos in Valkenburg (Limburg) in een te heet bad stapte. De cliënt is in het ziekenhuis opgenomen.
Cliënt zorginstelling gewond door te heet bad

Radar heeft de Inspectie voor de Volksgezondheid op de hoogte gesteld, maakte de zorginstelling op haar internetpagina bekend. De zorginstelling neemt alle verantwoordelijkheid voor dit ongeluk op zich en zal daarom een extern onderzoek laten instellen naar de precieze toedracht.

Aangeslagen
Bestuurder Frans Wilms: ‘We zijn diep geraakt en aangeslagen door dit vreselijke incident en leven enorm mee met de cliënt en haar familie. Onze aandacht gaat dan ook op de eerste plaats naar hen uit. Daarnaast proberen we zo goed mogelijk tot steun te zijn voor de betrokken medewerkers van het logeerhuis.’

Incident
Het slachtoffer maakte deel uit van een groepje van vier logés en twee begeleiders. In het logeerhuis waren op dat moment 16 logés. Volgens bestuurder Frans Wilms is een dergelijk incident nooit eerder voorgekomen. De medewerkers zijn aangeslagen, aldus Wilms.

Radar is een zorginstelling voor kinderen en volwassenen met een beperking. Betrokken medewerkers en ouders zijn persoonlijk en per brief geïnformeerd.

Meer nieuws in uw inbox? Klik hier voor de gratis Zorg + Welzijn Nieuwsbrief. Voor meer achtergronden en opinies, neem hier een abonnement op Zorg + Welzijn Magazine.

Twitter   Volg Zorg+Welzijn op Twitter

Bron: ANP/Foto: Stock.xchng

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.