Home Blogs

Blogs

340

Blog: Zielepoot

Volgende week komen ze weer van het CIZ. Omdat ik bezwaar heb gemaakt tegen de conclusie van de laatste onderzoeker. Sinds de wijziging van het zorgstelsel heb ik zeven keer een onderzoeker over de vloer gehad. En allemaal kwamen ze kijken. Kijken hoe ik het deed.
473

Blog: En dan belt de politie

Mijn hart bonkt in mijn keel. Ik worstel me door de honderden toeristen die een stroperige blokkade vormen tussen mijn vrije uitzicht en mijn verdwenen dochter. Hou toch op met die idiote selfiesticks foto’s te maken… Loop door… Mayim is verdwenen. Snap dat dan! Laat me erlangs!
129

Blog: Wij zijn toch de experts?

Storytelling is op social media altijd een goede invalshoek. Bij persoonlijke verhalen kunnen we ons van alles voorstellen en erin meevoelen. Niet alleen (potentiële) cliënten, maar ook financierders en opdrachtgevers krijgen zo een goed beeld van wat jij doet.
105

Blog: Instagram TV voor wijkteams

Op 20 juni lanceerde Instagram IGTV. Een gloednieuw videoplatform boordevolle nieuwe mogelijkheden. In dit blog geef ik zes argumenten waarom jullie wijkteam gebruik moet maken van IGTV.
248

Blog: Stijgende levensverwachting biedt stof tot nadenken

Het aantal eenpersoonshuishoudens neemt toe: in 2060 is dit 45 procent. Het aantal echtscheidingen is het hoogst onder 55-plussers. ‘Hoe langer mensen leven, hoe vaker ze op elkaar uitgekeken raken – zo simpel is het’. Aldus Ken Smith.
172

Blog: Heeft elk mens wel recht op zelfbeschikking?

Ik heb erbij mogen zijn toen mijn moeder haar laatste adem uitblies. Laat mij, alsjeblieft, ook de hand van mijn vader vasthouden als hij, vanuit zijn Voltooid Leven-wens, deze wereld verlaat. Het is uiteraard aan mijn vader of hij dat ook wil. En dus ab-so-luut niet aan regering, justitie, artsen, filosofen of wie dan ook.

Populair