Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Omroep looft 25.000 euro uit voor beste buurtplan

De Ncrv zoekt mensen die zich in willen zetten om van hun buurt een betere leefomgeving te maken. Met nieuwe project ‘Het beste buurtplan van Nederland’ wil de omroep zich inzetten voor een beter leefklimaat in de Nederlandse steden en dorpen.
Omroep looft 25.000 euro uit voor beste buurtplan

Alle projecten die ontmoetingen in buurten, wijken en dorpen in Nederland aantoonbaar bevorderen kunnen meedoen aan deze verkiezing. De initiatiefnemers moeten wel particulieren of vrijwilligers zijn en geen professionele organisaties. De hoofdprijs is 25.000 euro waarmee het winnende plan is te realiseren.

Voor meer informatie over het project gaat u naar

http://bestebuurtplan.ncrv.nl/

 


Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.