Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Theatervoorstelling over loverboys

Dunya Khayame (Alex FM), Youssef Idilbi (Westenwind), Alexandra Alphenaar (Turks Fruit - de musical) en Sofian Abayahya (BNN's Coolcast) spelen vanaf eind september de theatervoorstelling Liefde Is Kouder Dan De Dood. Dat maakte het theaterinitiatief rZpkt maandag bekend. Het stuk draait om zogeheten loverboys.
Theatervoorstelling over loverboys

Regelmatig vallen in Nederland meisjes voor jongens die hen in eerste
instantie als een prinses behandelen, maar vervolgens dwingen de prostitutie in
te gaan. De voorstelling toont de 'liefde als wapen van de loverboy' en de
'verliefde blindheid van het slachtoffer'.Het idee voor het stuk ontstond toen de makers/acteurs van rZpkt hun eerste
gelijknamige voorstelling speelden voor loverboys en later ook voor hun
slachtoffers.De première van
target=_blank>Liefde Is Kouder Dan De Dood
is 27 september in
href="http://www.theaterbellevue.nl/page.ocl?mode=&version=&pageid=39&ev=4931"
target=_blank>Theater Bellevue
in Amsterdam.Links


portal/zorgwelzijn.portal/enc/_nfpb/true/_pageLabel/tsge_page_nieuws/tsge_portlet_zw_news1_1search/true/tsge_portlet_zw_news1_1channelId/5601/tsge_portlet_zw_news1_1id/64105/_desktopLabel/zorgwelzijn/index.html">Politie
Haaglanden lanceert jongerensite
(1 september)


portal/zorgwelzijn.portal/enc/_nfpb/true/_pageLabel/tsge_page_dossiers/portlet_tsge_dossiers1_1search/true/portlet_tsge_dossiers1_1channelId/20105/portlet_tsge_dossiers1_1id/52797/_desktopLabel/zorgwelzijn/index.html">Overijssel
neemt Zwolse aanpak loverboys over
(13 januari)


portal/zorgwelzijn.portal/enc/_nfpb/true/_pageLabel/tsge_page_dossiers/portlet_tsge_dossiers1_1search/true/portlet_tsge_dossiers1_1channelId/20105/portlet_tsge_dossiers1_1id/52795/_desktopLabel/zorgwelzijn/index.html">Daderprofielen
loverboys voor het eerst in beeld
(30 maart 2005)Meer weten? Lees dan ook de
portal/zorgwelzijn.portal/enc/_nfpb/true/tsge_portlet_news_singleeditorschoice1_1_actionOverride/___2Fportlets___2Fts___2Fge___2Fnews_singleeditorschoice1___2Fcontent___2FshowDetailsList/_windowLabel/tsge_portlet_news_singleeditorschoice1_1/tsge_portlet_news_singleeditorschoice1_1id/64473/_desktopLabel/zorgwelzijn/_pageLabel/tsge_page_home_content/nl/portal/zorgwelzijn.portal/enc/_nfpb/true/_pageLabel/tsge_page_nieuwsbrief/_desktopLabel/zorgwelzijn/index.html">gratis
Zorg + Welzijn Nieuwsbrief
. Daarvoor kunt u zich
portal/zorgwelzijn.portal/enc/_nfpb/true/tsge_portlet_news_singleeditorschoice1_1_actionOverride/___2Fportlets___2Fts___2Fge___2Fnews_singleeditorschoice1___2Fcontent___2FshowDetailsList/_windowLabel/tsge_portlet_news_singleeditorschoice1_1/tsge_portlet_news_singleeditorschoice1_1id/64473/_desktopLabel/zorgwelzijn/_pageLabel/tsge_page_home_content/nl/portal/zorgwelzijn.portal/enc/_nfpb/true/_pageLabel/tsge_page_nieuwsbrief/_desktopLabel/zorgwelzijn/index.html">hier
aanmelden
.
target=_blank>Door hier te klikken leest u de laatste
editie

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.