Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Hoe ziet de hervorming van de zorg eruit?

Wat valt straks onder welke wet? Uit welke potjes worden zorg en ondersteuning straks betaald? Welke wetten komen samen bij de hervorming van zorg en ondersteuning? Vilans heeft een handig overzicht gemaakt van de hervorming van zorg en ondersteuning binnen de gemeente.
Hoe ziet de hervorming van de zorg eruit?

Alexandra Sweers

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    P.C. Broer

    Grappig om te zien hoe er vanuit de zorgsector nog steeds tekeningen over de transities worden gemaakt waarbij de huisarts en de wijkverpleegkundige wel worden genoemd, maar de buurt(opbouw)werker, de maatschappelijk werker, de jongerenwerker en de sociaal raadsman totaal vergeten worden. En die zitten in veel gemeenten echt niet allemaal in het sociaal wijkteam.

Of registreer je om te kunnen reageren.