Home Magazines

Onze magazines

Zorg+Welzijn

In Zorg+Welzijn lees je relevante achtergronden, interessante interviews, prikkelende columns en handige tips ter ondersteuning voor jouw dagelijks werk in het sociaal domein.

JeugdenCo

JeugdenCo is hét vakblad voor professionals, bestuurders en beleidsmakers betrokken bij jeugdbescherming, jeugd- en opvoedhulp. De journalistiek onafhankelijke redactie wil bijdragen aan optimale zorg en hulp voor jeugd en aan professionalisering van de jeugdzorg.

Jeugdbeleid

Het tijdschrift Jeugdbeleid volgt en initieert ontwikkelingen in het jeugdbeleid, in het bijzonder in het lokale jeugdbeleid en in de jeugdzorg.

Dagbesteding

Het vakblad Dagbesteding richt zich op professionals die werkzaam zijn in activiteitenbegeleiding en dagbesteding binnen de ouderenzorg, psychiatrie of gehandicaptenzorg.

Sociaal Bestek

Sociaal Bestek is hét tijdschrift voor werk, inkomen en zorg. Dit vakblad opereert op het snijvlak van arbeidsvoorziening, sociale zekerheid en lokaal sociaal beleid. Per 1 januari 2021 wordt Sociaal Bestek uitgegeven door Virtu Media BV. Per 10 maart 2021 kunt u op www.sociaalbestek.nl terecht voor de nieuwe edities.