Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bussemaker legt voorzitterschap MOgroep neer

Jet Bussemaker legt eind juni haar voorzitterschap van MOgroep Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening neer. Zij kan dit niet meer combineren met haar andere werkzaamheden. Dat laat de MOgroep weten.
Bussemaker legt voorzitterschap MOgroep neer

Bussemaker heeft een aanbod gekregen voor de functie van rector van de Hogeschool Amsterdam. Dat, samen met haar lidmaatschap van het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam, is een bestuurlijk zware klus, aldus de oud-staatssecretaris van VWS. ‘Het aanbod van de HvA en de UvA combineerde alles wat ik graag zou doen: een klus gericht op de inhoud op het grensvlak van wetenschap en beroepspraktijk, en in Amsterdam.’

Agenda
Jet Bussemaker heeft het afgelopen half jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de concretisering van Welzijn Nieuwe Stijl, de professionaliseringsagenda van de sector en de samenwerking met andere sectoren, aldus de MOgroep.

Kiezen
Het bestuur van de MOgroep heeft een nieuwe kandidaat voorgedragen aan de leden. Tijdens het ledencongres op 20 juni zullen de leden de nieuwe voorzitter kiezen.

Meer nieuws in uw inbox? Klik hier voor de gratis Zorg + Welzijn Nieuwsbrief. Voor meer achtergronden en opinies, neem hier een abonnement op Zorg + Welzijn Magazine.

Twitter   Volg Zorg+Welzijn op Twitter

Bron: MOgroep/Foto: ANP/Koen Suyk

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.