Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

15 maart: Open Dag van de Zorg

Zaterdag 15 maart is de landelijke Open Dag van de Zorg. Zorgorganisaties in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek.
15 maart: Open Dag van de Zorg

Belangstellenden kunnen een kijkje nemen achter de schermen van onder meer het ziekenhuis, de thuiszorg, de ouderenzorg, de geestelijke gezondheidszorg of de gehandicaptenzorg. De open dag wordt georganiseerd door regionale arbeidsmarktorganisaties voor de zorg.

Vacatures
Veel instellingen werven dan ook actief nieuwe medewerkers en stagairs, geven informatie over openstaande vacatures en sollicitatieprocedures. Er wordt ook informatie verstekt over vrijwilligerswerk.

Activiteiten
Verder kunnen bezoekers vaak zelf aan den lijve ondervinden hoe het is om in de zorg te werken of in een zorginstelling te verblijven. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld iemand omhoog takelen met de tillift of een hindernisparcours afleggen met een rolstoel. Meer informatie over de locaties en openingstijden is te vinden op

www.werkinzorgenwelzijn.nl

.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.