Home Over de Z+W Kennistoets

Over de Z+W Kennistoets

Met de Z+W Kennistoets dagen we je uit om je kennis te toetsen en te vergroten. In iedere editie van het magazine Zorg+Welzijn staat een artikel over een specifiek en actueel onderwerp waaraan een online toets is verbonden. Na verschijning van het magazine, kun je de artikelen behorend bij de toetsen ook op deze pagina vinden. De toetsen kunnen alleen gemaakt worden door abonnees en zijn per stuk goed voor tenminste één accreditatiepunt bij Registerplein. Onderaan het artikel lees je voor welke registers van Registerplein je accreditatie kunt verdienen. Dat kan per toets verschillen.

Verdien minimaal 6 accreditatiepunten per jaar

De Zorg+Welzijn Kennistoetsen zijn geaccrediteerd bij Registerplein. Om je punten (automatisch) bijgeschreven te krijgen, is het wel belangrijk dat je in jouw profiel (als je abonnee bent, kun je rechts bovenin op deze pagina inloggen en vervolgens op Profiel klikken) je registratienummer(s) invult.

Geen abonnee, maar wel de Z+W Kennistoets maken? Neem dan een Zorg+Welzijn Digitaal of Totaal abonnement.

Hoe werkt het?

Meedoen aan de Zorg+Welzijn Kennistoets is eenvoudig. De enige voorwaarde is dat je abonnee bent en dat je gegevens goed in je profiel staan.

Stap 1: Log in op onze website

Stap 2: Zorg ervoor dat je volledige naam, mailadres en je registratienummer van Registerplein en/of SKJ in je profiel staan.

Stap 3: Zoek het Z+W Kennistoets artikel en klik in het artikel op de bijbehorende toets

Meer weten?

Veelgestelde vragen over de Z+W Kennistoets