Welkom bij het vernieuwde Zorg+Welzijn!

Per 1 januari 2019 is de formule van Zorg+Welzijn vernieuwd. En daar zijn we trots op!

Wat is er veranderd? Je ziet het gelijk al: een nieuwe frisse look op de site en daar blijft het niet bij natuurlijk. Vanaf 2019 richten we ons specifiek op sociaal werkers: wat gebeurt er in hun werkveld? Waar lopen ze tegenaan? Welke informatie hebben ze nodig om hun werk nog beter te kunnen doen? We behandelen alle thema’s waar sociaal werkers mee te maken (kunnen) krijgen: van armoede tot eenzaamheid en van huiselijk geweld tot ggz-problematiek in de wijk.

Premium artikelen
Op de website vind je premium artikelen. Deze artikelen worden exclusief voor onze abonnees gemaakt. Ook de artikelen uit het magazine worden als premium artikelen op de website gezet en kun je als abonnee lezen. Ben je geen abonnee? Dan kun je deze artikelen niet lezen.

Inloggen is belangrijk
Wat wel belangrijk is, is dat je inlogt op de site, anders kunnen we je niet herkennen als abonnee en krijg je geen onbeperkte toegang tot alle premium artikelen en de online magazines.

Magazine met een hart
Het magazine Zorg+Welzijn verschijnt vanaf 2019 zes keer per jaar. In een prachtige glossy hopen we je te inspireren met mooie verhalen en interviews van collega’s en ambassadeurs uit het veld. Op de site vind je vooral de achtergronden van het nieuws en ontelbare dossiers op thema.

Zorg+Welzijn

Verschillende abonnementsvormen
We kennen 2 abonnementsvormen, het Zorg+Welzijn Totaal abonnement (€ 186,- per jaar, tarief per 2019), daarmee heb je onbeperkt toegang tot de site én ontvang je zes keer per jaar ons magazine. En we hebben een Zorg+Welzijn Digitaal abonnement (€ 120,- per jaar, tarief per 2019), het spreekt voor zich: dit is zonder magazine.

Wil je jouw abonnementsvorm wijzigen? Dat kan uiteraard. Neem contact op met onze Bohn Stafleu van Loghum (BSL) klantenservice. Voor adreswijzigingen en opzeggingen je terecht op www.bsl.nl/klantenservice.

Zorg+Welzijn abonnee worden? Bestel het abonnement van jouw keuze.