Welkom bij het vernieuwde Zorg+Welzijn!

Per 1 januari 2019 is de formule van Zorg+Welzijn vernieuwd. En daar zijn we trots op!

Wat is er veranderd? Je ziet het gelijk al: een nieuwe frisse look op de site en daar blijft het niet bij natuurlijk. Vanaf 2019 laten we je een breder perspectief zien op het geheel van het sociaal domein. Dus of het nu gaat over armoede, hoe werk je het meest cliëntgericht samen in een wijkteam of over jeugdige delinquenten, we pakken alle thema’s aan en beschouwen dat vanuit de verschillende werkvelden. Of je nu bij een maatschappelijk werk organisatie, een gemeente werkt of dat je in het jeugdbeleid- of jeugdzorg zit of dat je actief bent in de dagbesteding: iedereen die samenwerkt in deze sector willen we met elkaar verbinden.

Premium artikelen Premium
Op de website vind je premium artikelen. Deze artikelen worden exclusief voor onze abonnees gemaakt. En als je een abonnement hebt op Zorg+Welzijn, dan krijg je ook nog eens de online magazines Jeugdbeleid en Sociaal Bestek er helemaal gratis bij! Gewoon, omdat wij vinden dat je als professional de casussen uit je werk vanuit alle opzichten moet kunnen bekijken. Ben je geen abonnee? Dan kun je deze artikelen niet lezen.

Inloggen is belangrijk
Wat wel belangrijk is, is dat je inlogt op de site, anders kunnen we je niet herkennen als abonnee en krijg je geen onbeperkte toegang tot alle premium artikelen en de online magazines.

Premium artikel

Magazine met een hart
Het magazine Zorg+Welzijn verschijnt vanaf 2019 6x per jaar. In een prachtige glossy hopen we je te inspireren met mooie verhalen en interviews van collega’s en ambassadeurs uit het veld. Op de site vind je vooral de achtergronden van het nieuws en ontelbare dossiers op thema.

Zorg+Welzijn

Verschillende abonnementsvormen
We kennen 2 abonnementsvormen, het reguliere Zorg+Welzijn (€ 186,- tarief per 2019), daarmee heb je onbeperkt toegang tot de site én ontvang je 6 keer per jaar ons magazine. En we hebben een Zorg+Welzijn online only abonnement (€ 120,- tarief per 2019), het spreekt voor zich: dit is zonder magazine.

Wil je jouw abonnementsvorm wijzigen? Dat kan uiteraard. Neem contact op met onze Bohn Stafleu van Loghum (BSL) klantenservice. Voor adreswijzigingen en opzeggingen je terecht op www.bsl.nl/klantenservice.

Zorg+Welzijn abonnee worden? Bestel het abonnement van jouw keuze.