Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Video presentatie Kleurrijk Welzijn

De website www.kleurrijkwelzijn.nl werd onlangs in Utrecht gepresenteerd. Daarbij was een flink deel van de geportretteerde professionals aanwezig. Op deze video vertellen de opbouwwerkers Wouter Muller, Ed de Meyer en Anita Schwab over het belang van deze site.

Op de site 'Kleurrijk Welzijn'komen zestien professionals aan het woord, die laten zien wat er bij 'multicultureel werken' komt kijken. Het initiatief tot de site is genomen door NIZW Sociaal Beleid.


Dynamische sector

Het instituut wil laten zien dat de welzijnssector, waarin meer dan 40.000 mensen werken, nog altijd een ‘dynamische’ bijdrage aan de samenleving levert. De site is ontwikkeld in het kader van het project

‘De multiculturele buurt’ van het Oranje Fonds.Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.