Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Onderzoek naar faillissement Alcides afgerond: Stadsdelen overwegen juridische stappen

Het feitenonderzoek naar de mogelijke oorzaken van het faillissement van de Amsterdamse welzijnsstichting Alcides is afgerond. De conclusies liegen er niet om. Het dagelijks bestuur van stadsdeel Zeeburg concludeert dat Alcides, en in het bijzonder het voormalige lid van de Raad van Bestuur Albert van Wingerden, verwijtbaar heeft gehandeld en overweegt juridische stappen. Ook stadsdeel Zuidoost stelt op basis van het onderzoek dat Alcides een onverantwoord, structureel liquiditeitstekort heeft laten ontstaan en dat door deze gang van zaken het welzijnswerk voor de bewoners in gevaar is gebracht.


Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.