Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nominaties verkiezing Sociaal Werker van het Jaar

Wie neemt het stokje over van Wil Vugts, de Sociaal Werker van het Jaar 2011? Dat is de grote vraag tijdens het Welzijnsdebat 2012 op 10 oktober a.s. Uit de 29 kandidaten die zijn voorgedragen, heeft de jury drie sterke kandidaten gekozen.
Nominaties verkiezing Sociaal Werker van het Jaar

De jury, onder leiding van Marijke Vos (bestuursvoorzitter MOgroep), heeft onder andere gelet op de innovatieve kracht, bijzondere initiatieven en zichtbaarheid van de voorgedragen sociaal werkers. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Glimina Chakor (MJD Groningen), Menno Schotanus (Heechterp-Schieringen, Leeuwarden) en Evalien Verschuren (CJG Beijum, Groningen).

Jury- en de Publieksprijs
De genomineerden strijden tijdens het Welzijnsdebat om de Jury- én de Publieksprijs. De winnaar van de Juryprijs ontvangt €1000,- en mag deelnemen aan een zomerschool van het Oranjefonds. Deelnemers aan het Welzijnsdebat op 10 oktober spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de Publieksprijs: zij mogen terplekke stemmen op de drie genomineerden. De winnaar van de Publieksprijs krijgt  €750,- om te besteden aan training/opleiding/scholing.

De verkiezing Sociaal Werker van het Jaar is een initiatief van de MOgroep, CNV Publieke Zaak, Abvakabo FNV en FCB.

Bron: FCB, ANP Photo Erik van ’t Woud

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.