Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Man stalkt hulpverleenster re-integratie

Een hulpverleenster die een man uit Breda begeleidde bij een re-integratieproject voor werk, heeft tegen haar voormalige cliënt aangifte gedaan van belediging, bedreiging en stalking. De vrouw vluchtte donderdag een winkel in voor de man, meldde de politie vrijdag. De verdachte is aangehouden.
Man stalkt hulpverleenster re-integratie

De 35-jarige vrouw had de 26-jarige 2 jaar lang bijgestaan. Het re-integratietraject werd een half jaar geleden beëindigd omdat hij ontevreden was over de vorderingen. Daarna bleef hij haar echter bellen en berichten sturen, aldus de politie. Ook sprak hij haar op straat in Breda twee keer op een dreigende manier aan.

Bedreiging

Toen hij haar donderdagmiddag op de Wilhelminastraat tegen kwam, bedreigde hij haar door te roepen dat ze klappen zou krijgen. Ook bespuugde en beledigde hij haar. Ze rende in paniek een winkel binnen en waarschuwde de politie. De man werd ingesloten. Behalve een probleem met werk zou hij ook psychische problemen hebben.

Bron: ANP/ANP-photo/Robert Vos

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.