Venray in verandering: Ambtenaren die doorvragen

De gemeente Venray schrijft een nieuw beleidsplan en voert gesprekken bij het zwembad, de basisschool, het wijkcentrum. Bij het consultatiebureau beleeft beleidsontwikkelaar Milou een eye-opener.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Wie vijf jaar geleden had gezegd dat ambtenaren zo ver achter hun bureau vandaan zouden komen, had op grote ogen van verbazing kunnen rekenen. Maar nu zitten ze er, Milou Jeurissen en Pieter Kersten. In het consultatiebureau van het multifunctioneel centrum in de wijk Brukske. Zij is 33 jaar, hij 28. Milou en Pieter lijken zo uit een modemagazine weggelopen – zij perfect in make-up, hij met zorgvuldige blonde krullen. Maar ze zijn beleidsontwikkelaars jeugd & onderwijs die komen praten over de nieuwe kadernota sociaal domein. ‘We zijn bezig een nieuw beleidsplan te schrijven over zorg en ondersteuning’, zegt Milou

0
50

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.