Goed idee: Met beeld een fijne plek creëren

In de natuur voelen mensen zich beter en rustiger. Ook het kijken naar beelden van de natuur heeft een positieve invloed op het welbevinden. Daarom maakten fysiotherapeut Marlies Lenselink en medisch analist René van der Meer van hun gezamenlijk hobby fotografie hun vak. Met hun bedrijf Beter door Beeld richten ze zorginstellingen en ziekenhuizen in met foto’s, film en licht.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

IDEE VAN: Marlies Lenselink en René van der Meer
ACTIVITEIT: Beter door Beeld
DOELGROEP: ziekenhuizen en zorginstellingen
AANTAL: iedereen

In een dorpsstraatje zit een kater achter een van de ramen. Bij een ander huis sieren een paar vazen de vensterbank en tegen een van de voorgevels staat nonchalant een zwarte herenfiets geparkeerd. Gemetselde en gestuukte muren wisselen elkaar af. Elk huis heeft zijn eigen voordeur. Op het oog een doodgewone straat, maar schijn bedriegt. Het gaat om een gang bij zorginstelling TriviumMeulenbelt in Almelo waar bewoners door middel van foto’s een eigen deur en raam hebben. De foto’s van de

0
22

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.