BINNENKIJKEN ‘Willem Ouwehand geeft beweegles en zorgt ervoor dat iedereen meedoet’

Fotograaf Thijs Wolzak reisde af naar Velp en kwam terecht in een 'leuke en dynamische situatie. Oud-fysiotherapeut Willem Ouwehand, links met paars t-shirt, geeft beweegles en doet dat met veel humor.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Thijs Wolzak

Hij zorgt ervoor dat iedereen meedoet, ook als iemand eigenlijk niet door heeft wat er allemaal gaande is. Die rubberringen worden gebruikt bij de bewegingsoefeningen. Maar dat die ene meneer een ring heeft vervormd tot bril, zag ik pas later. Grappig.’ In een oude pastorie is sinds drie jaar Ons Raadhuis gevestigd. Het is een laagdrempelige ontmoetingsruimte voor 55-plussers waar zij kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten. Bijvoorbeeld: tai chi, schilderen, boetseren, schaken en meditatie. Er vinden ook lezingen plaats. Links naast Willem zien we activiteitenbegeleider Thea Verhoef. Helemaal achter de deelnemers staat coördinator Irma Smeenk (met grijs vest). En kijk,

0
154

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.