Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Klaas Molenaar nieuwe directeur MOgroep

Klaas Molenaar is de nieuwe directeur van de MOgroep, de branche-organisatie voor welzijn en maatschappelijke dienstverlening, jeugdzorg en kinderopvang. Molenaar is nu nog directeur van Cedris, de brancheorganisatie voor sociale werkgelegenheid en arbeidsintegratie.
Klaas Molenaar nieuwe directeur MOgroep

Interim-directeur Harry Woldendorp verlaat de MOgroep, de brancheorganisatie voor maatschappelijk ondernemersna ruim jaar. Woldendorp volgde Henk Luchtmeijer op, die MOgroep verliet na verschillen van mening over het beleid. (Henk Luchtmeijer, oud-directeur MOgroep: ‘Een voorzichtig opererend strateeg’, 9 mei 2007)

Drie branches
Klaas Molenaar (41) wordt werkgever van negentig medewerkers en is verantwoordelijk voor de gemeenschappelijke beleidsdoelstellingen van de drie branches binnen MOgroep.

In de nieuwe federatieve opzet van de MOgroep zijn drie branches actief: Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang. De nieuwe directeur moet zorg dragen voor optimale randvoorwaarden voor de brancheafdelingen.

Strategische functie
Molenaar heeft ervaring met strategische processen, gerelateerd aan lobby en profilering. De komende jaren moet hij werken aan versterking van interne en externe relaties, allianties en coalities rondom de MOgroep.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.