Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jeugdzorginstellingen Gelderland gaan samenwerken

Dunamis en De Waarden, beide organisaties voor jeugdzorg, fuseren. Entreá is de nieuwe naam van het samenwerkingsverband in Gelderland-Zuid. Met de fusie ontstaat een grote instelling met ongeveer 700 medewerkers.
Jeugdzorginstellingen Gelderland gaan samenwerken

Entréa biedt hulp en ondersteuning aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar en hun ouders of opvoeders. Het betreft ondersteuning bij opvoedings-, gedrags-, of ontwikkelingsproblemen.

Samenwerken aan zorg
Het werkgebied is het zuidelijk deel van Gelderland, dat is onderverdeeld in de regio’s Rivierenland en Nijmegen. Hier worden jeugdhulp, speciaal onderwijs voor kinderen en jongeren en onderzoek gecombineerd. Het centrale bureau staat in Meijhorst. Ook heeft Entréa een klein aantal plaatsen (dag- en nachtplaatsen) beschikbaar voor kinderen uit Gelderland-midden.

Hulpvragen
Entréa wil een open organisatie zijn die met de inzet van al haar medewerkers ouders en kinderen een stap verder helpen en wel zo dat zij na verloop van tijd zonder ons kunnen. Door de fusie wil de organisatie beter inspelen op hulpvragen, ook als het gaat om wachtlijsten.
(Bron: De Waarden)

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.