Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Extra begeleiding voor bewoners huis Rheden

De bewoners met een beperking van een wooncomplex in Rheden krijgen extra zorg en begeleiding, omdat er zondag een dode vrouw in hun woonafdeling is gevonden. De politie denkt dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen en is bezig met een uitgebreid onderzoek, waarvan sommige huisgenoten van de vrouw onrustig worden.
Extra begeleiding voor bewoners huis Rheden

Het lichaam van het slachtoffer, een van de bewoonsters, is zondagmorgen in het complex gevonden. In de vleugel van woonzorgcentrum Rhederhof wonen jonge mensen met een fysieke, mentale of dubbele beperking in zelfstandige appartementen. Zij krijgen training om in de toekomst mogelijk zelfstandig te kunnen wonen. Het complex behoort bij de Siza Zorggroep.

Onderzoek

De directie van Siza wil niets over de gebeurtenissen zeggen omdat het politie-onderzoek nog volop gaande is. Wel houdt Siza bewoners en hun vertegenwoordigers op de hoogte van het onderzoek. Ook een woordvoerster liet wel weten dat de organisatie ‘ontzettend geschokt’ is en sprak van ‘een afschuwelijke situatie’.

Meer nieuws in uw inbox? Klik hier voor de gratis Zorg + Welzijn Nieuwsbrief. Voor meer achtergronden en opinies, neem hier een abonnement op Zorg + Welzijn Magazine.

Twitter   Volg Zorg+Welzijn op Twitter

Bron: ANP/Foto: ANP-Photo

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.