Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ding mee naar de MOVISIE Methodiekprijs

Instellingen die zich bezighouden met preventie van en hulpverlening na huiselijk en seksueel geweld, kunnen in aanmerking komen voor de MOVISIE Methodiekprijs 2008.
Ding mee naar de MOVISIE Methodiekprijs

Deelnemende instellingen kunnen tot 1 mei 2008 hun ontwikkelde methodiek inzenden. Een jury selecteert de winnende methodiek, waarna MOVISIEdie publiceert.

Publicatie
De jury selecteert op basis van een aantal kwaliteitscriteria, zoals de relevantie van de problematiek en doelgroep, de behoefte van het veld aan de methodiek en de effectiviteit, planmatigheid en cliëntgerichtheid. Voor een instelling is dit de kans om haar methode te laten publiceren. Hierdoor kunnen andere hulpverleners en instellingen de opgedane kennis en ervaring gebruiken.

Winnaars
Eerdere winnaars van de Methodiekprijs zijn Lotgenotengroep, methodiek verstandelijk gehandicapte slachtoffers seksueel geweld (winnaar 2007, verschijnt in april 2008) en Uit de schaduw van de ander, groepshulpverlening aan vrouwen na huiselijk geweld van Vrouwengezondheidscentrum Maastricht (winnaar 2006).

Neem voor meer informatie contact op met Ina van Beek van MOVISIE(i.vanbeek@movisie.nl)

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.