Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ad Poppelaars weg bij de CG-Raad

Directeur Ad Poppelaars heeft in een brief aan het bestuur van de Chronisch zieken en Gehandicapten Raad Nederland (CG-Raad) zijn ontslag aangeboden. Met de korting op de patiëntenorganisaties is het tijd voor een ‘nieuw elan’, schrijft hij.
Ad Poppelaars weg bij de CG-Raad

Volgens Poppelaars moeten de patiëntenorganisaties vanwege de bezuinigingen intensief gaan samenwerken en moet er een gezamenlijke nieuwe directeur komen. “Ik hoop dat mijn collega-directeuren van de NPCF en de platforms VG en GGz ook de bereidheid hebben om hun persoonlijke belangen ondergeschikt te maken aan de belangen van de kwetsbare achterbannen en de werkgelegenheid voor onze medewerkers en dat ook zij plaats zullen maken voor één gezamenlijke nieuwe directeur die leiding gaat geven aan de gebundelde werkorganisaties.”

Interim-directeur

Met ingang van augustus neemt Angelique van Dam ad interim Poppelaars taken over. Zij heeft bij diverse lidorganisaties van de CG-Raad gewerkt en was sinds begin mei werkzaam als interim-programmadirecteur bij de CG-Raad.

Bron: Foto: René Kievit

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.