Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Vijf tips om te profileren met pit

Voor managers in zorg en welzijn wordt het steeds belangrijker om hun organisatie stevig te profileren. Gemeenten willen zeker weten dat initiatieven echt succesvol zijn. De burger heeft een enorme keus aan aanbieders en activiteiten. Bedrijven zoeken naar mogelijkheden om verantwoord te investeren. Meer geld en waardering krijgen is echter voor veel managers een zware opgave. De werkdruk is hoog en er staat al zoveel op de agenda door de transities en de bezuinigingen.
Voor managers in zorg en welzijn wordt het steeds belangrijker om hun organisatie stevig te profileren.
Voor managers in zorg en welzijn wordt het steeds belangrijker om hun organisatie stevig te profileren. - Foto: Stock.xchng

Op het Zorg en Welzijn Management Event op 19 juni leren managers in zorg en welzijn van diverse sprekers hoe de organisatie te onderscheiden. Het verbeteren van de profilering en marketing is daarvoor heel belangrijk. Anneke Krakers, businesscoach en trainer tijdens het event, geeft u in een whitepaper alvast 5 tips om uw organisatie beter te positioneren.

Download hier gratis de whitepaper 'Positioneren met pit' >>

Alexandra Sweers

Of registreer je om te kunnen reageren.