Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Ad Poppelaars weg bij de CG-Raad

Directeur Ad Poppelaars heeft in een brief aan het bestuur van de Chronisch zieken en Gehandicapten Raad Nederland (CG-Raad) zijn ontslag aangeboden. Met de korting op de patiëntenorganisaties is het tijd voor een ‘nieuw elan’, schrijft hij.
Ad Poppelaars weg bij de CG-Raad

Volgens Poppelaars moeten de patiëntenorganisaties vanwege de bezuinigingen intensief gaan samenwerken en moet er een gezamenlijke nieuwe directeur komen. “Ik hoop dat mijn collega-directeuren van de NPCF en de platforms VG en GGz ook de bereidheid hebben om hun persoonlijke belangen ondergeschikt te maken aan de belangen van de kwetsbare achterbannen en de werkgelegenheid voor onze medewerkers en dat ook zij plaats zullen maken voor één gezamenlijke nieuwe directeur die leiding gaat geven aan de gebundelde werkorganisaties.”

Interim-directeur

Met ingang van augustus neemt Angelique van Dam ad interim Poppelaars taken over. Zij heeft bij diverse lidorganisaties van de CG-Raad gewerkt en was sinds begin mei werkzaam als interim-programmadirecteur bij de CG-Raad.Bron: Foto: René Kievit

Alexandra Sweers

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.