Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

De beste en slechtste sociale opleidingen

Jaarlijks wachten opleidingsmanagers in spanning af hoe studenten hun opleiding weer beoordelen. Hoe kom je als SPH, CMV en MWD bovenaan de lijstjes van beste opleidingen? Geen makkelijke opgave, als je in het ene onderzoek een dikke voldoende en in het andere een stevige onvoldoende krijgt. Duidelijk is in ieder geval dat veel aandacht voor de student tot een hoge plaatsing leidt.

Aan de manager in de sectoren zorg en welzijn worden nieuwe eisen gesteld. Naast zijn oude taken moet hij innovator, netwerker en marketeer zijn. Hoe spelen opleidingen daar met hun nieuwe onderwijsaanbod op in? En hoe ontstaan er korte lijnen tussen opleiding en welzijnsinstelling teneinde een naadloze overgang tussen theorie en praktijk te krijgen?

Het hele artikel is te lezen in: Zorg + Welzijn 10, 15 juni 2005Twee maanden na verschijning wordt het artikel in het archief op deze website geplaatst.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.