Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Opleidingsbeleid in de welzijnssector: ‘Beleid? We doen het één en ander’

In hoeverre zijn welzijnsinstellingen bezig met beroepsontwikkeling? Uit een belronde langs verschillende instellingen in het land - waaronder de Dordtse Welzijnsorganisatie, Mooi (Den Haag en Zoetermeer), Rijnstad (Arnhem) en Cumulus (Utrecht) - blijkt dat deze heel verschillend met opleidingsbeleid omgaan. ‘Als je wilt leren, moet je erkennen dat mensen in verschillende stadia zitten. Maar verschillen mochten niet zo in het welzijnswerk.’

Het hele artikel is te lezen in: Zorg + Welzijn 20, 30 november 2005Twee maanden na verschijning wordt het artikel in het archief op deze website geplaatst.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.