Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Koningin spreekt met mantelzorgers

Koningin Maxima spreekt met mantelzorgers tijdens bezoek aan de Zeeuwse Stichting Manteling. De stichting ondersteunt jaarlijks meer dan 1000 mantelzorgers. De organisatie werft vrijwilligers die door betaalde medewerkers worden geselecteerd, opgeleid en begeleid. De vrijwilligers worden gekoppeld aan een hulpvrager die bij hem of haar past om zo te ondersteunen bij het doen van boodschappen of huisartsenbezoek, gezelschap te bieden en te helpen in de verzorging. Zij staan klaar voor onder meer gehandicapten, dementerenden, mensen met psychische problemen en mensen die niet lang meer te leven hebben.

Foto: ANP

Bekijk hier het filmpje over de Stichting Manteling >>

Koningin spreekt met mantelzorgers

Alexandra Sweers

Of registreer je om te kunnen reageren.