Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Whitepaper mobiel werken in de zorg

Vroeger was mobiel werken voorbehouden aan specifieke groepen, maar tegenwoordig is mobiel werken in vrijwel alle sectoren doorgedrongen. Ook in de gezondheids- en welzijnszorg – met ruim 1,3 miljoen werknemers één van de grootste sectoren van de economie – staat het mobiel werken sector breed op de agenda.

De opmars van tablets en smartphones in de zorgsector is fenomenaal. Om alle relevante en actuele informatie mobiel beschikbaar te hebben is vergaande en toegepaste digitalisering van informatie nodig, evenals de inzet van ICT-middelen ter ondersteuning van de ambulante medewerkers.

De zorg en welzijn, waarbij gebruik wordt gemaakt van mobiele devices, kan worden omschreven als m-Health of mobile health. Deze trend verandert de manier waarop zorgwerkers hun informatie verwerven en verwerken voorgoed. Op het juiste moment, met de juiste middelen en op de juiste manier weten te communiceren bepaalt het succes van mobiel werken.

Deze whitepaper geeft inzicht in waarom m-Health een verrijking is voor zorginstellingen en goed past bij de moderne manier van werken. Hierbij wordt ingegaan op de factoren die van belang zijn, evenals de voordelen. Daarnaast wordt aangetoond hoe digitalisering een onderliggende voorwaarde is voor m-Health hoe besparingen met betrekking tot tijd, fysieke ruimte en overtollige mankracht gerealiseerd kunnen worden.

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt de whitepaper gratis in uw inbox.