Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Vacature Movisie

Je voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het sociaal werk. Je wilt een verbeterslag slaan: het sociaal werk naar een hoger niveau brengen. Want sociale professionals moeten hun werk goed kunnen uitvoeren. En daar wil jij aan bijdragen.

Ben jij een ervaren senior? Voer jij volop gesprekken met partijen in het sociale domein en weet je ze te overtuigen met je inspirerende, krachtige en innovatieve persoonlijkheid? Ben je iemand die impact kan realiseren?

Dan heeft Movisie de baan voor jou. Wij willen namelijk een

SENIOR MEDEWERKER PROFESSIONALISERING SOCIAAL WERK (32-36 uur)
aan ons team Effectiviteit en Vakmanschap toevoegen.

In ons team richten we ons op de professionals en het versterken van sociaal werk in Nederland. Daarom werken we aan de kwaliteit, vernieuwing en een goede infrastructuur voor hoogwaardig sociaal werk. We werken nauw samen met professionals, beroeps- en brancheorganisaties, beroepsopleidingen, kennisorganisaties en overheden.

Wat wordt jouw rol?

 • Ontwikkelen en leiden van grote projecten rond thema`s als professionalisering, beroepsontwikkeling en kwaliteitsverbetering van sociale professionals.
 • Signaleren en agenderen van belangrijke ontwikkelingen op gebied van professionalisering.
 • Acquireren van (grote) opdrachten zowel landelijk als lokaal in samenwerking met externe partijen.
 • Adviseren van en samenwerken met organisaties, ministeries, gemeenten, brancheorganisaties, beroepsverenigingen en beroepsonderwijs.
 • Onderhouden en uitbouwen van een relevant netwerk op nationaal niveau.
 • Zichtbaar en toonaangevend zijn bij visieontwikkeling en debat.

Jij biedt ons:

 • Gedegen kennis van professionalisering, beroepsontwikkeling en kwaliteitsbevordering in het sociaal domein.
 • Aantoonbare kwaliteiten in het acquireren en leiden van meerjarige projecten op het terrein van professionalisering in de sociale sector.
 • Een heldere toekomstvisie op sociaal werk wat blijkt uit media exposure.
 • Een aantoonbaar relevant netwerk binnen de sociale sector.
 • Academisch werk en denkniveau.

 Wij bieden jou:

 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor eigen initiatief in een ‘open minded’ team.
 • Een salaris conform de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Je wordt aangesteld in de functie van senior medewerker inhoud 1. Deze functie is ingedeeld in salarisschaal 12 (minimaal € 3.294 en maximaal € 5.144 (bij 36 uur per week).

 Movisie hecht aan een divers samengesteld personeelsbestand. Mensen met een beperking, een migranten- of vluchtelingenachtergrond worden daarom uitdrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Geïnteresseerd?

Stuur dan uiterlijk 28 mei een mail met je motivatie en je CV naar sollicitatie@movisie.nl. Vermeld in het onderwerp “sollicitatie senior medewerker professionalisering”. Voor inhoudelijke vragen kun je op 20 mei tussen 09.00 – 12.00 uur contact opnemen met Sonja Liefhebber op 030-7892126.

Werken bij Movisie

Movisie is het landelijke kennisinstituut en adviesbureau voor kennis en aanpak van sociale vraagstukken. Wij werken aan een samenleving waarin iedereen zijn kwaliteiten en vaardigheden zo goed mogelijk kan inzetten.

Voor overheden, burgers, professionals en hun organisaties ontwikkelt, verzamelt en verspreidt Movisie diepgaande en praktijkgerichte kennis. Door onze kennis en ervaring ook in de praktijk toe te passen, zorgen we voor een voortdurende verbinding tussen de werelden van beleid, wetenschap en praktijk. Movisie laat kennis stromen.