Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Ton Heerts, vice-voorzitter van de vakcentrale FNV: ‘Lapzwans mag worden aangepakt’

De FNV waarschuwt voor een nieuwe onderklasse. Hoewel het kabinet pretendeert dat we de ‘zoete jaren’ ingaan, is al duidelijk dat aan de beloofde stijging van de koopkracht aan allerlei kanten wordt geknaagd. Dan maar het begrotingstekort omhoog, vindt de FNV. En een uitkeringsbeleid dat is gericht op economische zelfstandigheid. Want wie lang in een werkloosheidsuitkering zit, komt in de bijstand. ‘Mensen moeten zo snel mogelijk naar arbeid worden toe geleid.’

Het hele artikel is te lezen in: Zorg + Welzijn 16, 28 september 2005Twee maanden na verschijning wordt het artikel in het archief op deze website geplaatst.

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.