Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Loopbaan

Wat doe je met een conflict op je werk? Welke vragen kun je het beste stellen tijdens een sollicitatiegesprek en hoe is het om te werken in de zorg en in het welzijnswerk? Op deze loopbaanpagina staat het laatste nieuws, achtergronden en opinie over je carrière.

Blogs

 • Ahmed-Hamdi

  Blog: Diversiteitsensitief werken essentieel...

  De aanpak van wijkteams kan, zo is mij in de afgelopen jaren duidelijk geworden, alleen maar effectief zijn als zij oog hebben voor de migratieachtergrond van cliënten.

 • EPI-Magteld-Beun

  Blog: Kwetsbaar

  Ouderen denken en praten niet over zichzelf in termen van kwetsbaarheid. Hun aandacht gaat vooral uit naar de kwaliteit van het leven.

 • Kim-Jolink-Verkuijlen-EPI

  Blog: Meldcode

  Ben ik ervan overtuigd dat ik het na melding beter maak voor een kind? Nee, eerlijk gezegd absoluut niet. We hebben een prachtige meldcode, maar het gehele systeem erachter werkt niet goed.

  3
 • EPI-Hans-Versteegh-door-Ebru-Aydin

  Blog: Wijkteams helpen Wilders aan overwinning

  Er zijn voorbeelden genoeg van wijkbewoners die geen huishoudelijke hulp vergoed krijgen via het sociaal wijkteam. Of om andere redenen ontevreden zijn over de werking van ons zorgstelsel.

 • petra-jorissen-EPI

  Blog: De can-do methode

  Ze waren reuze veel wijzer geworden, de deelnemers die meegedaan hadden aan de training. Daar waren ze het unaniem over eens.