Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Loopbaan

Wat doe je met een conflict op je werk? Welke vragen kun je het beste stellen tijdens een sollicitatiegesprek en hoe is het om te werken in de zorg en in het welzijnswerk? Op deze loopbaanpagina staat het laatste nieuws, achtergronden en opinie over je carrière.

Blogs

 • EPI-Patty-van-Amsterdam

  Blog: Voorkom dilemma’s in de separeer

  Ik zit in een hokje en kijk op een scherm waarvan de camera toezicht heeft op de separeer. Ik zie bange mensen, verwarde mensen, agressieve mensen en ontremde mensen. Op een mat. Soms naakt. En ik kijk live naar de diepste dalen uit iemands leven.

 • Mariksa-EPI

  Blog: Waar bent u van?

  Aan het eind van het gesprek zegt mevrouw: ‘Nou het was gezellig, maar waar bent u ook al weer van?’ ‘Buurtcoach, is dat net zoiets als de Buurtzorg?’

 • Ike-Schagen-EPI

  Blog: Televisie voor dementerende ouderen

  Na een flinke speurtocht blijkt er voor mijn dementerende oma weinig op de televisie te zijn. Jammer, want het zou mijn oma een moment van rust geven op de momenten van de dag dat ze zich niet amuseert met puzzelen of haken.

 • EPI-Maritza-Gerritsen

  Blog: Dwarsdenkers gezocht

  Dit blog is een ode aan de dwarsdenkers. Zij die het mogelijk maken om samen zijn en samen doen normaal te vinden. Zij die het verschil kunnen maken in een maatschappij die kampt met extremen.

 • Movisie-Willem-Jan-de-Gast-EPI

  Blog: Back to the future?

  Mij bekruipt soms het gevoel dat we in zorg en welzijn teruggaan naar het verleden omdat het daar fout is gegaan. Als we die 'historische vergissing' maar weer ongedaan maken, dan komt het helemaal goed met de wereld.