Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Loopbaan

Wat doe je met een conflict op je werk? Welke vragen kun je het beste stellen tijdens een sollicitatiegesprek en hoe is het om te werken in de zorg en in het welzijnswerk? Op deze loopbaanpagina staat het laatste nieuws, achtergronden en opinie over je carrière.

Blogs

 • EPI-Fawzi-Salih

  Blog: 5 tips over hoe te communiceren met boze...

  Beroepskracht in een wijkteam, hoe communiceer je met ‘boze’ burgers? Hoe kom je erachter wat het echte probleem van de ‘boze’ burger is? En hoe kun je tegenspraak bieden? In dit blog 5 tips hoe je het beste kunt communiceren.

 • EPI-Magteld-Beun

  Blog: Voltooid leven

  Hulp voor ouderen bij een voltooid leven. Ik heb geen idee wat ik ervan moet vinden. Dat gebeurt mij niet vaak. Maar het is dan ook een onderwerp om niet te snel over te oordelen.

 • Movisie-Maaike-Kluft-EPI

  Blog: Social digi-pro

  Ik weet dat er al enorm veel apps, online platforms en digitale middelen zijn die door sociaal werkers worden benut. En ja, het vraagt om een kleine financiële investering, maar de baten zijn groot.

 • Hans Versteegh

  Blog: Manifest voor de digitaal sociaal werker

  Als je de voortekenen mag geloven, gaat de invloed van technologie allemaal nog veel meer, veel sneller, veel ingrijpender en alles omvattender worden dan je kunt bevatten. Ik moet toegeven, op mij heeft het nogal indruk gemaakt. Het zette me aan het denken.

 • EPI-Marcel-Kolder

  Blog: Spastisch stemmen moet kunnen

  Onze dochter Mayim wil steevast stemmen. Ze is net achttien jaar en net als haar ouders wil ze nu eindelijk gebruikmaken van haar stemrecht.

  1