Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Loopbaan

Wat doe je met een conflict op je werk? Welke vragen kun je het beste stellen tijdens een sollicitatiegesprek en hoe is het om te werken in de zorg en in het welzijnswerk? Op deze loopbaanpagina staat het laatste nieuws, achtergronden en opinie over je carrière.

Blogs

 • Patty-van-Amsterdam-nieuw

  Blog: Zorg niet alleen voor anderen, maar ook...

  Ik heb er vorig jaar bewust voor gekozen om van de ggz naar de gehandicaptenzorg te switchen. Eén van de redenen is dat ik de combinatie van begeleiden en verzorgen leuk vind en graag met mensen met autisme werk. Maar de belangrijkste reden is dat ik psychisch even rust nodig had.

 • Movisie-Juul-van-Hoof

  Blog: Professioneel lesbisch

  Mijn vrienden stellen mij weleens voor aan anderen met de woorden ‘zij is professioneel lesbisch’. Ik moet vaak grinniken om de reactie die dat teweeg brengt, al zijn de woorden feitelijk niet gelogen.

  1
 • Marianne-Jans-nieuw-EPI

  Blog: Rollercoaster

  Terwijl een achtbaan door lijf en leden dendert, is het stil in huis. Midden in de nacht heb ik de rust om te schrijven over de rollercoaster waar onze familie in beland is.

 • Ike-Schagen-EPI

  Blog: Op vakantie met oma

  Laatst zijn we met bijna het hele gezin én oma een week op vakantie gegaan. Zeg maar gerust een kleine uitdaging, mijn dementerende oma uit haar vertrouwde omgeving halen en naar Portugal laten vliegen.

 • EPI-Anneke-Krakers

  Blog: Van Overleven naar Ondernemen - Urgentie

  Ondernemerschap in het Sociale Domein: Ik ben op zoek naar de stand van zaken. Op zoek naar ervaringen, angsten, dromers en helden. Ik denk dat het NU tijd is om te transformeren. De urgentie is voelbaar. Het jeukt aan alle kanten.