Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Loopbaan

Wat doe je met een conflict op je werk? Welke vragen kun je het beste stellen tijdens een sollicitatiegesprek en hoe is het om te werken in de zorg en in het welzijnswerk? Op deze loopbaanpagina staat het laatste nieuws, achtergronden en opinie over je carrière.

Blogs

 • Movisie-Jolanda-Elferink-EPI

  Blog: Wat levert 100 miljoen onze ouderen op?

  Op 12 januari kwam het nieuws: honderd miljoen erbij voor ‘onze ouderen’ in verpleeghuizen. Hugo Borst heeft hiervoor gestreden. Maar wat zal zijn moeder van de honderd miljoen extra merken?

 • Jacqueline-Schilling-EPI

  Blog: Hoop of wanhoop, wat breng jij in 2017?

  Een nieuw jaar ligt voor ons. Een jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Of een jaar vol nieuwe zorgen en problemen? Het is maar hoe je er naar kijkt.

 • Movisie-Petra-van-Leeuwen

  Blog: Ode aan de liefde

  Liefde is een onmisbaar ingrediënt van het werk van sociaal werkers, maar mag je ‘liefde’ tegenwoordig nog wel gebruiken in ons domein?

 • EPI-Fawzi-Salih

  Blog: WOW-Award voor wijkteams

  Wijkteams: hoe verbazen en verbluffen jullie burgers? Hoe maken jullie burgers blij? In dit blog introduceer ik de WOW-Award voor wijkteams.

  1
 • EPI-Elsbeth-Kamphuis

  Blog: Gelukkig faaljaar

  Bij deze wil ik iedereen een gelukkig faaljaar wensen. Een jaar dat bol zal staan van het verwelkomen van fouten die we maken. Want als we veel fouten maken, hebben we veel uitgeprobeerd.

  1