Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Loopbaan

Wat doe je met een conflict op je werk? Welke vragen kun je het beste stellen tijdens een sollicitatiegesprek en hoe is het om te werken in de zorg en in het welzijnswerk? Op deze loopbaanpagina staat het laatste nieuws, achtergronden en opinie over je carrière.

Blogs

 • EPI-Fawzi-Salih

  Blog: Doe je ‘luizendoek’ af

  Gisterenavond stond Ingrid huilend aan de deur. Henk is een racist, zegt Evie van het wijkteam. Wat is er gebeurd? Onder het genot van een bakje koffie vertelt buurvrouw Ingrid haar verhaal.

 • Jacqueline-Schilling-EPI

  Blog: Beeld en werkelijkheid

  In een Facebookgroep zag ik de oproep van een wanhopige moeder voorbijkomen. De vakantie was nog maar net begonnen en ze was nu al ten einde raad. Zoonlief van dertien wilde niks meer.

 • Movisie-Wil-Verschoor-EPI

  Blog: Leven na schuldsanering?

  Zes weken. Zo lang is mijn vriendin Sofie nu al uit de schuldsanering. Na jaren van armoede en zestig euro per week hebben zij en haar man weer een ‘gewoon’ inkomen. En dat voelt goed, heel goed.

 • EPI-Hans-Versteegh-door-Ebru-Aydin

  Blog: Kan jij de WiFi installeren?

  Je kent ze vast wel. Die mensen die zo verschrikkelijk onbereikbaar zijn. Jij hebt ze van alles te bieden, maar je weet ze niet te vinden en ze komen ook niet vanzelf op jou af. Wat nu? Ga je misschien proberen ze digitaal te bereiken? Zou dat lukken?

 • EPI-Fawzi-Salih

  Blog: Op de koffie bij Henk en Ingrid

  Wijkteams van Nederland. Maak kennis met Henk en Ingrid, de door u zo gehate ‘boze burgers’.