Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Loopbaan

Wat doe je met een conflict op je werk? Welke vragen kun je het beste stellen tijdens een sollicitatiegesprek en hoe is het om te werken in de zorg en in het welzijnswerk? Op deze loopbaanpagina staat het laatste nieuws, achtergronden en opinie over je carrière.

Blogs

 • Marianne-Jans-EPI

  Blog: Vaderdag 2016

  Ja, je leest het goed: Vaderdag 2016. Ik blik even terug en zie hoeveel er veranderd is voor mijn vader in slechts één jaar. Van 24/7 mantelzorger naar alleenstaand met een existentiële worsteling.

 • EPI-Patty-van-Amsterdam

  Blog: Brand in de kliniek

  Vrijwel iedere hulpverlener die intramuraal werkt, heeft een BHV cursus gehad. Zo ook ik. Theorie makkelijk gehaald, maar kun je het geleerde in de praktijk toepassen er bijvoorbeeld echt brand is?

 • Movisie-Petra-van-Leeuwen-EPI

  Blog: Een warm welkom in Amerikaans buurthuis

  Terwijl ik rondliep, kon ik het warme welkom dat het buurthuis biedt aan meer dan negentig verschillende nationaliteiten ZIEN, HOREN en VOELEN. Ik kon het ZIEN in de open ruimtes, de sprankelende kleuren, de briljante kunst, de krachtige posters en interessante cursussen.

 • Fawzi-Salih

  7 tips voor een succesvolle Facebook pagina...

  Steeds meer wijkteams hebben een pagina op Facebook. Maar wat zijn de do’s voor meer interactie met burgers. In dit blog laat ik zien hoe je als wijkteam meer succes krijgt met je Facebook pagina.

 • sam-en-lilian

  Blog: Sportplezier voor cliënten met beperking

  De sport- en beweegparticipatie van mensen met een motorische beperking is in Nederland met 34 procent aanzienlijk lager dan het percentage van 58 procent sporters zonder een beperking (Gezondheidsenquête & Leefstijlmonitor, 2014). Hoe komt dit?