Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Loopbaan

Wat doe je met een conflict op je werk? Welke vragen kun je het beste stellen tijdens een sollicitatiegesprek en hoe is het om te werken in de zorg en in het welzijnswerk? Op deze loopbaanpagina staat het laatste nieuws, achtergronden en opinie over je carrière.

Blogs

 • EPI-Patty-van-Amsterdam

  Blog: Politie en verwarde personen

  Per 1 januari verleent de politie geen hulp meer aan verwarde personen. Dit moet de GGZ doen.

 • Rian-Schmitz

  Blog: Digitalisering van de zorg

  De zorg wordt voor zorgverleners steeds digitaler en efficiënter ingericht. Toch is de care en cure nog niet helemaal overgegaan naar de digitale werkomgeving en worden (nog) lang niet alle technologieën die er tegenwoordig beschikbaar zijn geaccepteerd.

 • EPI-Fawzi-Salih

  Blog: 9 ideeën voor het wijkteam van de toekomst

  Hoe ziet het sociaal wijkteam er in 2020 uit? Bestaat er straks nog wel een wijkteam? In dit blog 9 ideeën voor het wijkteam van de toekomst.

 • Movisie-Willem-Jan-de-Gast

  Blog: Oogcontact op straat

  Ik fiets op de provinciale weg en wil oversteken. Een automobilist stopt. Tegelijk houdt een politieman me staande: ‘Dat is dus niet de bedoeling!’

 • EPI-Klaas-Schermer

  Blog: Vrijheid of regels?

  Op het jaarcongres Zorg+Welzijn werden enkele pleidooien gehouden over buurtkracht, burgerinitiatieven, zelfredzaamheid, rolvervaging van de professional en nog een aantal slogans die ik vergeten ben.