Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Loopbaan

Wat doe je met een conflict op je werk? Welke vragen kun je het beste stellen tijdens een sollicitatiegesprek en hoe is het om te werken in de zorg en in het welzijnswerk? Op deze loopbaanpagina staat het laatste nieuws, achtergronden en opinie over je carrière.

Blogs

 • Anke-EPI

  Blog: Buiten de lijntjes

  Ik had een handboek vol regels en richtlijnen. Wat de jongeren in de weekendopvang allemaal niet mochten kon ik dromen, maar hoe moest het dan wel? Vaak zat ik met mijn handen in het haar.

 • Vera-Hendriks-EPI

  Blog: Het verborgen leed van incontinentie

  Om erger te voorkomen, is het belangrijk om incontinentie op tijd te signaleren. Vaak vinden mensen het fijn als je ernaar vraagt omdat ze er zelf niet over durven te beginnen.

 • EPI-Maritza-Gerritsen

  Blog: Regelstress

  Wat blijkt? Juist dóór de extra regels en afspraken die we in de loop van de jaren met elkaar hadden opgesteld, ging het nu mis. Een schokkende, maar verhelderende conclusie.

 • Ike-Schagen-EPI

  Blog: Mijn oma is de liefste

  Mijn altijd vrolijke oma wordt soms verdrietig of zelfs een beetje bozig. Op deze momenten wil ze naar ‘háár’ huis. Het huis dat al een hele poos verkocht is, maar dat vertellen we maar niet meer.

 • Loes-van-Weert-EPI

  Blog: Zandkastelen en zelfregie

  De term zelfsturing roept veel emoties op en kent fanatieke voor en tegenstanders. Zelfsturing, door de een de hemel in geprezen door de ander verfoeid, maar hoe zit het nu echt?