Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Masterclass/ intervisiedag Filosoferen met kinderen en jongeren

Herberg de Prins, Berlicum
77 Welzijnswerk, Jeugdzorg

Details evenement

09 september 2017
10:00 uur
Herberg de Prins, Berlicum
Wereldwijs Filosoferen en WonderWhy
06-41017327
150 euro
http://wereldwijs-filosoferen.nl/masterclass-intervisiedag-voor-gevorderden

Stel, je bent al bezig in de klas of met je eigen doelgroep en kan wel wat professionele feedback gebruiken. Je bent op zoek naar concrete tips. Je weet dat je het goed doet, maar wilt nog beter worden. Het zou zo leuk zijn als je weer die gelijkgestemde geesten ontmoet zoals bij de training, die ook zo geïnteresseerd zijn in filosoferen met kinderen en jongeren.

​Wat leer je?
Dáárom brengen we jullie (weer) bij elkaar en stemmen we het programma precies af op jullie wensen. Bij aanmelding word je verzocht om jouw specifieke vraag -waar je tegen aanloopt in de praktijk- te verwoorden en naar ons te mailen. Je mag hierbij ook een filmpje of uitgeschreven tekst van je eigen les aanleveren. We richten de dag in op het bespreken van al jullie eigen casussen, de groep en de trainers feedbacken vanuit eigen ervaring, en we begeleiden oefeningen die direct erop gericht zijn om de kinken uit de filosofische kabels te halen.

Een heuse Masterclass dus.