Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Congres de Zelforganisatie

Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
88 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

15 september 2017
09:00 uur
Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
De Academie
030 - 6 38 36 3
€ 499,-
Maakt uw organisatie ook de stap naar zelforganisatie? Wilt u weten hoe zorginstelling Philadelphia, de Nederlandse Politie, gemeente Hollands Kroon en andere organisaties de omslag maakten naar regelarm organiseren? Kom dan op 15 september naar de 2e editie van congres De Zelforganisatie in Soesterberg.

Zelforganisatie is een krachtige manier om medewerkers meer ruimte te geven om hun werk in te richten op de wijze die zij het beste vinden. Door ze verantwoordelijkheid te geven krijgen ze meer eigenaarschap en betrokkenheid en zorgen zij er samen voor dat resultaten bereikt worden.

Het inrichten van de zelforganisatie gaat echter verder dan een nieuwe organisatiestructuur of het invoeren van zelfsturende teams. Het gaat om het ontwikkelen van een visie op werkgeluk en klanttevredenheid door terug te gaan naar de kern en de klant weer centraal te stellen.

Hoe richt u een zelforganisatie in?
Welke kaders zorgen voor een balans tussen regels en vrijheid?
Hoe geeft u leiding aan regelvrije teams?
Waar begint u en wat zijn de valkuilen en leermomenten in het proces?

Tijdens het congres De Zelforganisatie hoort u inspirerende verhalen en praktische tips van experts en organisaties uit de gezondheidszorg, zorg & welzijn en de publieke sector. Voorbeelden van de werkvloer laten zien hoe u het heft in eigen handen neemt en meer kunt doen met minder regels.


Iedere deelnemer ontvangt gratis het boek:

Het Werkt! - hoe zorginstelling Philadelphia meer doet met minder regels van Johan Faber