Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Beleidsdag Sociaal Domein

Muntgebouw, Utrecht
87 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

26 september 2017
09:30 uur
Muntgebouw, Utrecht
Bohn Stafleu van Loghum
€ 379,- (standaard prijs); € 279,- (vroegboekkorting geldig t/m 30 augustus 2017); € 279,- (prijs voor abonnees Zorg+Welzijn, Sociaal Bestek, Jeugdbeleid, Geron, Vakblad Sociaal Werk.
Met de transformatie van het sociaal domein verandert ook de rol, invulling én uitvoering van beleid. Op de 3e dinsdag van september geeft het (nieuwe) kabinet aan wat haar plannen zijn voor het komende jaar. Op de 4e dinsdag van september presenteren diverse deskundigen u de actuele maatschappelijke kwesties die op de gemeenten en haar burgers afkomen, concrete daaruit voortvloeiende beleidsuitgangspunten en handvatten voor het nieuwe werken en denken in het sociaal domein. En dit alles in samenspel met de burger.

Deze dag:

Stelt u op de hoogte van de uitdagingen die u het komende jaar kunt verwachten in het sociaal domein.

Geeft u inzicht in de veranderende wet- en regelgeving in het sociaal domein.

Leert u aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden meer ruimte te pakken maatwerk te leveren en aansluiting te vinden op de leefwereld van de burger.

Maakt u bewust van hoe disfunctionele patronen door de jaren heen kunnen ontstaan tussen uw organisatie en haar samenwerkingspartners in het Sociaal Domein. En hoe u deze kunt kraken.

Meer informatie en inschrijven: www.zorgwelzijncongressen.nl/beleidsdag.