Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

3 en 4 juli Waardigheid en trots-congresdagen 2017

t/m 04-07-2017 - NBC Congrescentrum, Nieuwegein
86 Ouderenzorg

Details evenement

03 - 04 juli 2017
09:00 uur
NBC Congrescentrum, Nieuwegein
Waardigheid en trots
gratis
Op maandag 3 en dinsdag 4 juli zijn alle betrokkenen bij de verpleeghuiszorg in Nederland van harte welkom op de Waardigheid en trots-congresdagen in het NBC te Nieuwegein. Neem als bezoeker deel aan de onomkeerbare beweging in de verpleeghuiszorg die zich kenmerkt door waardigheid voor bewoners en professionals de ruimte biedt om met trots hun vak uit te oefenen. Op beide dagen gaat het om de vernieuwing en hoe wij de vernieuwing kunnen vasthouden. Door onder meer deelnemers aan Ruimte voor verpleeghuizen worden in meer dan 70 sessies ervaringen en geleerde lessen gedeeld.