Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

ZZP Zorg Café - met Leni Minderhoud

Molenstraat 8A, 3764 TG Soest, Soest
52 Ouderenzorg

Details evenement

28 juni 2017
19:00 uur
Molenstraat 8A, 3764 TG Soest, Soest
King Arthur Groep
hr@kingarthurgroep.nl
035-2050878
Gratis
ZZP Zorg Café
Leni Minderhoud - Van werknemer naar ondernemer

King Arthur Groep, de thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in dementiezorg, organiseert op woensdag 28 juni 2017 het Zorg café voor startende en zelfstandige zorgverleners. Deze keer in Soest met als gastspreker Leni Minderhoud, Loopbaancoach en counselor.
De startup is met Jarcine Spaander, mede eigenaar van de King Arthur Groep, die het boeiende verhaal vertelt over de organisatie. Daarna zal Leni Minderhoud als spreker optreden met het onderwerp van werknemer naar ondernemer.

29 juni a.s. verschijnt haar boek ‘Van werknemer naar ondernemer’ over ondernemerschap voor ervaren professionals die klaar zijn met doormodderen, doodlopende wegen, reorganisaties en (dreigende) ontslagen. Ze snakken naar het serieus werk maken van hun talenten en verlangens. Of voor degenen die een prima carrière achter de rug hebben en graag een volgende stap zetten om onafhankelijk vorm te geven aan hetgeen ze écht willen. Mensen die ook willen werken aan een betere wereld in hun directe of verre omgeving, die hun kinderen willen laten zien dat je alles kunt bereiken als je creativiteit kunt laten stromen en oude gewoontes en zekerheden kunt loslaten.

Ben jij ZZP-er in de zorg of overweeg je deze stap te zetten, kom dan 28 juni naar het ZZP Zorg café van de King Arthur Groep in Soest.

PROGRAMMA
19:00 uur Inloop
19:30 uur Jarcine Spaanders
19:45 uur Leni Minderhoud
21:00 uur Netwerken

AANMELDEN EN LOCATIE:
Adres: Molenstraat 8A, 3764 TG Soest
Aanmelden: Stuur een mail naar hr@kingarthurgroep.nl