Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Masterclass Krachtig Beïnvloeden

Hotel Veenendaal, Veenendaal
202 WMO

Details evenement

01 juni 2017
16:00 uur
Hotel Veenendaal, Veenendaal
BSL
+31 (0)6 - 190 006 04
€ 895

“Mindhacking” helpt u zaken beter naar uw eigen hand te zetten. Het is er op gericht om met de juiste kennis en vaardigheden aan te sluiten bij de processen in de hersenen. Niet alleen in ons eigen voordeel, maar ook om het welzijn van anderen te verbeteren. Beïnvloeden wordt door ontwikkelingen als zelfsturende teams en het minder daadwerkelijk aanwezig zijn van de manager op de werkvloer als iets gezien wat men moeilijk kan toepassen.

"Bij velen bestaat het besef dat we altijd bezig zijn om zaken 'naar onze hand te zetten' en dat manipulatie dus eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld is".


Tijdens de Masterclass Krachtig Beïnvloeden combineert Ronald van Aggelen, Earlybridge, zijn ruime praktijkervaring met beïnvloeding met de aanwezige wetenschappelijke kennis over beïnvloeding en neuropsychologie. Er is een erg grote diversiteit aan beïnvloedingstechnieken. De focus zal liggen op technieken als: framing, priming, nudging, coping, choices en reïnforcement.


U leert:

- Beïnvloedingstechnieken daadwerkelijk in de praktijk toe te passen.
- Op afstand invloed uit te oefenen op gedrag en houding van mensen.
- Baat te hebben bij de kunst van het mindhacken.


Schrijf u nu in voor de Masterclass Mindhacking voor managers, krijg na afloop het top 10 managementboek ‘Mindhacking: de praktijk van beïnvloeden’ en leer hoe u in ieders voordeel gedrag kunt beïnvloeden!