Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Masterclass Capaciteitsplanning in de Zorg

t/m 08-06-2017 - Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum, Woudschoten
199 WMO

Details evenement

07 - 08 juni 2017
09:30 uur
Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum, Woudschoten
BSL
+31 (0)6 - 192 696 54
€ 1.195
Zorg wordt geleverd door mensen. Een tevreden of ontevreden patiënt oordeelt vooral op basis van de inzet en het handelen van zorgverleners. Een zorginstelling bestaat, voor alles, uit medewerkers en niet uit apparatuur, stenen of (gratis) parkeerplaatsen.

Belang van medewerker leidt tot toenemende aandacht voor het personeelsbeleid

Naar verhouding is er minder aandacht voor de planning van de inzet van medewerkers. Dat roept verbazing op. Een niet passende bezetting heeft aanzienlijke consequenties: via de niet gemotiveerde, onder- of overbelaste medewerkers kan het leiden tot mindere kwaliteit van zorg. Ook is het een directe aanslag op de doelmatigheid van de onderneming.

Leer tijdens deze tweedaagse Masterclass van topmanagers in de praktijk beproefde modellen en praktijkcasussen. Schrijf u nu in en ontvang het boek 'Capaciteitsplanning in de Zorg'.