Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Landelijk Arbo congres

Jaarbeurs Utrecht, Utrecht
221 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

01 juni 2017
09:00 uur
Jaarbeurs Utrecht, Utrecht
Vakmedianet
+31 (0)20 515 96 29
Zie website
Besteedt jouw organisatie actief aandacht aan preventief verzuimbeleid? Stelt jouw organisatie het mensgericht werken centraal? Tijdens het Landelijk Arbo Congres 2016 helpen wij jou bij het maken van weloverwogen beleidskeuzen, bij het creëren van draagvlak voor modern arbobeleid in jouw organisatie en bij het uitvoeren van dit beleid. Je krijgt in één dag nieuwe inzichten rondom Arbo-onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en verzuimmanagement. Verzamel feiten, cijfers en praktische tips en leer hoe je op basis daarvan een succesvol plan van aanpak maakt om je beleid uitvoerbaar te maken.