Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

13e landelijke studiedag Spoedzorg

Aristo, Utrecht
133 Ouderenzorg

Details evenement

24 mei 2017
10:00 uur
Aristo, Utrecht
Leids Congres Bureau
071-5148203
€ 370 euro met verschillende kortingen

Het Leids Congres Bureau nodigt uit om deel te nemen aan de 13e landelijke studiedag Spoedzorg op 24 mei in Utrecht. De laatste jaren neemt de druk op de doorstroming van de spoedzorg toe. Terwijl de spoedzorgketen wordt heringericht, hebben steeds meer patiënten acute zorg nodig. Wat betekent dit voor de kwaliteit? En welke richtlijnen moeten worden nageleefd om ook op lange termijn een hoge kwaliteit acute zorg te leveren?

Tijdens deze studiedag brengen sprekers u op de hoogte van de laatste stand van zaken en hoort u wat de recente ontwikkelingen betekenen voor de kwaliteit van de spoedzorg binnen uw regio en organisatie, met speciale aandacht voor verwarde personen. Het programma biedt voldoende ruimte voor vragen en discussie.

Doelgroep
Management, professionals, onderzoekers en beleidsmedewerkers bij huisartsenposten,
ziekenhuizen, ambulancevoorzieningen, zorgverzekeraars en overige organisaties betrokken
bij spoedzorg.

Datum en locatie
De 13e landelijke studiedag Spoedzorg vindt plaats op woensdag 24 mei in Aristo Utrecht.

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd voor medisch specialisten en verpleegkundig specialisten. Informatie over toekenning punten volgt z.s.m. Neemt u tijdig contact met ons op als u in aanmerking wilt komen voor accreditatie van een aanvullende vereniging, zodat we uw verzoek in overweging kunnen nemen.

Kosten*
De kosten voor het bijwonen van dit congres bedragen € 370,00 p.p.

Kortingen*
Indien u zich vóór 31 maart inschrijft, ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting en bedragen de kosten voor het bijwonen van de bijeenkomst € 345,00 p.p.

Te allen tijde geldt onze collegakorting van € 50,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 31 maart € 295,00, daarna is dat € 320,00.

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw

Link
http://www.leidscongresbureau.nl/SPOEDZORG_2017/inschrijven