Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

MEDexperience

Hogeschool Rotterdam, Rotterdam
76 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

06 april 2017
10:30 uur
Hogeschool Rotterdam, Rotterdam
MEDexperience
info@medexperience.nl
010 8466404
€ 225,- exclusief BTW, inclusief lunch en inspiratieborrel
MEDexperience is een uniek congres waar u als zorgprofessional centraal staat en waar inspiratie opdoen en geïnspireerd raken mogelijk is. U ontmoet er diverse zorgprofessionals waarmee u kennis, kunde en ervaring kunt uitwisselen. MEDexperience richt zich op de kern van wat u doet en waarom u dat doet. U krijgt er tal van oplossingen, ideeën en inspiratie voorgeschoteld om de zaken wellicht eens een beetje anders aan te gaan pakken. In gezamenlijke experience sessies van 15 min, de MED-talks, nemen vele topsprekers u mee in hun verhalen over zorg en inspiratie. Van passie tot inhoud, van innovatie tot opleiding: een diversiteit aan onderwerpen passeren op een snelle en dynamische wijze de revue. Medexperience is inmiddels een groot succes. Mensen werden geraakt en geïnspireerd! Wat u vanuit MEDexperience mee naar huis meeneemt, bepaalt u zelf.

U bent…

De zorgprofessional in Care en Cure. Arts, dokter, verplegend-of verzorgend personeel, de medisch specialist of huisarts, manager of bestuurder in een zorgomgeving.
Diversiteit alom dus!

Geluk in de zorg…

Medexperience 2017 heeft als thema ‘Geluk in de zorg…’. Heden ten dagen in een veranderend zorglandschap is het niet altijd gemakkelijk om het geluk als zorgprofessional te ervaren en uit te dragen. Wat is geluk eigenlijk, hoe vind je het, krijg je het, wat doe je dan of juist niet? Maar vooral… hoe hou je het vast? Van het rendement van geluk naar geluk(t) in de zorg. MEDexperience 2017 staat volledig in het teken van het geluk van de zorgprofessional van vandaag. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal over geluk en de weg die u daarin heeft gelopen.

Voor meer informatie over het congres en de sprekers, kijk op: http://www.medexperience.nl
Inschrijven kan via: http://www.medexperience.nl/inschrijven/