Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Executive seminar 'Zorgallianties van de toekomst'

Landgoed Zonnestraal Hilversum, Hilversum
168 WMO

Details evenement

18 april 2017
14:30 uur
Landgoed Zonnestraal Hilversum, Hilversum
BSL
+31 (0)6 - 192 696 54
€ 399
Het roer moet om. Ziekenhuizen in Nederland moeten van koers veranderen. Het zorglandschap blijft sterk in beweging. Dalende omzetten en hoge investeringskosten zorgen voor blijvende financiële druk, patiënten worden steeds kritischer, mondiger en veeleisender. De dominante positie van het ziekenhuis is niet langer vanzelfsprekend en overleven kan alleen bij het inslaan van nieuwe paden. Met als meest belangrijke: het aangaan van nieuwe soorten allianties met partijen buiten de klassieke zorgketen en het aanscherpen van de samenwerkingen binnen de zorg.


Maar wie neemt de regie van een systeemvernieuwing? Zorgverzekeraars lijken dit niet aan te durven, en ook de politiek loopt zich nog niet warm. Nu ziekenhuisfusies niet langer het panacee voor alle zorgen blijken, zijn innovatieve partnerships nodig. Vooral ook buiten de klassieke zorgketen: in medtech, farma, life science en ICT.

Tijdens deze editie van het Zorgvisie Executive Seminar gaat Zorgvisie samen met KPMG op zoek naar inspiratie zodat u als ziekenhuisbestuurder straks met een leeg ziekenhuis zit én heel content bent!