Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Overtuigend Leiderschap

t/m 13-04-2017 - Landgoed Groot Kievitsdal , Baarn
181 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

23 maart - 13 april 2017
09:30 uur
Landgoed Groot Kievitsdal , Baarn
Vakmedianet
€ 2.095,-

Geef vorm aan overtuigend leiderschap Een overtuigende leider geeft leiding vanuit authenticiteit en persoonlijk leiderschap. Hoofd, hart en handen werken samen om doelen te realiseren. Leiderschapskwaliteiten die cruciaal zijn voor het succesvol laten functioneren van medewerkers zijn onder andere het inspireren, motiveren en coachen van medewerkers. Het geven van verantwoordelijkheid en vertrouwen zet uw medewerkers in hun kracht, waardoor zij een optimale bijdrage leveren aan het behalen van de organisatiedoelen. Deze faciliterende leiderschapsrol vraagt om de inzet van nieuwe competenties. Doel van deze leiderschapsreeks Onder leiding van onze topsprekers Bas Blekkingh, Fredrike Bannink, Prof. dr. Gabriël Anthonio en Prof. dr. Jeff Gaspersz leert u uw leiderschapsrol effectiever, daadkrachtiger en met meer zelfvertrouwen te vervullen. Zij laten een onuitwisbare indruk achter en u gaat met veel inspiratie aan de slag. De reeks biedt u een verscheidenheid aan theorieën en tools om u te verrijken op persoonlijk en inhoudelijk vlak. U krijgt nieuwe ideeën voor innovatief leiderschap én leert oplossingsgericht leidinggeven. Ontwikkel uw eigen effectieve leiderschapsstijl, waarbij u medewerkers richting geeft, inspireert en stimuleert. Doel van deze leiderschapsreeks: •U krijgt nieuwe ideeën voor innovatief leiderschap én u leert oplossingsgericht leidinggeven. •U weet te onderhandelen, te motiveren en uw eigen initiatieven goed te presenteren. •U ontwikkelt uw eigen leiderschapsstijl, waarbij u medewerkers richting geeft, motiveert, coacht, inspireert en stimuleert