Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Masterclass Aanstekelijk Veranderen

Hotel Houten, Houten
104 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg

Details evenement

31 maart 2017
09:00 uur
Hotel Houten, Houten
BSL
€ 595,-

Het lijkt wel of je tegenwoordig geen leiding meer mág geven. Als manager voel je je al snel een bemoeial. Toch vragen de steeds wispelturiger omstandigheden dat medewerkers voortdurend veranderen. Wat moet je dan wél doen? Hoe zorg je ervoor dat hedendaagse professionals zich blijven ontwikkelen en dat vernieuwing gestalte krijgt?

Professionals worden steeds minder beïnvloed door hun leidinggevenden, maar steeds meer door hun collega’s. Dit kunnen we gebruiken, door ervoor te zorgen dat gewenst gedrag aanstekelijk wordt en zich als een virus door de organisatie verspreidt.

Jeroen Busscher toont ons hoe wij dit kunnen doen in organisaties waar veranderen het nieuwe normaal is. Een volstrekt frisse kijk op leidinggeven - onmisbaar voor de manager van de 21ste eeuw.