Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Collegereeks Cultuur en Gedrag in organisaties

t/m 13-04-2017 - De Soester Duinen, Soest
191 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

16 maart - 13 april 2017
15:00 uur
De Soester Duinen, Soest
BSL
1.895
Als organisaties willen veranderen, probeert men vaak het gedrag van mensen te veranderen. Maar wat wilt u in de organisatie veranderen? Hoe krijgt u uw medewerkers mee en welk gedrag wilt u concreet van uw medewerkers? En hoe kunt u leiding geven aan dit proces?


Gedreven door sterke demografische (vergrijzing) en technologische ontwikkelingen, stijgende zorgkosten, invoering van prestatiebekostiging en overheveling van AWBZ naar de Wmo en Wlz is de zorgsector momenteel sterk in beweging.