Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

5e landelijke studiedag Basis GGZ

Aristo Utrecht, Utrecht
184 GGZ

Details evenement

28 maart 2017
09:30 uur
Aristo Utrecht, Utrecht
Leids Congres Bureau
071-5148203
€ 355,-. Er is vroegboekkorting en collegakorting van toepassing

Achtergrond
Sinds 2014 vormen de eerstelijns GGZ en een deel van de tweedelijns GGZ samen de generalistische basis GGZ. Doel van de hervorming is een passende behandeling op de juiste plaats. Waar staat de basis GGZ anno 2017 en in hoeverre is het doel behaald? Waar liggen kansen om de basis GGZ verder te professionaliseren en de kwaliteit te verbeteren?

In de ochtend praten deskundige sprekers u bij over de stand van zaken van de stelselwijziging en andere ontwikkelingen in uw vakgebied. In de middag gaan we dieper in op verschillende facetten van de Basis GGZ en komen er verschillende inspirerende praktijkvoorbeelden aan bod.

Doelgroep
Huisartsen, POH’s GGZ, psychologen, psychiaters, maatschappelijk werkers, managers, beleidsmakers en onderzoekers werkzaam binnen de GGZ, Regionale Ondersteunings Structuren (ROS’sen ) zorggroepen, gemeenten, kennisinstituten en verzekeraars.

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd voor huisartsen, POH’s-GGZ, Verpleegkundig Specialisten en Psychologen.

Neemt u tijdig contact met ons op als u in aanmerking wilt komen voor accreditatie van een andere vereniging, zodat we uw verzoek in overweging kunnen nemen.