Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

De Wijkverpleegkundige aan Zet

Aristo Utrecht, Utrecht
143 Wijkteam, WMO

Details evenement

08 februari 2017
09:30 uur
Aristo Utrecht, Utrecht
Leids Congres Bureau
071-5148203
340 euro. Wijkverpleegkundigen ontvangen tot 55 euro korting op de inschrijfkosten
Achtergrond
De positie van de wijkverpleegkundige staat onder druk door de toename van patiënten, 24-uurs beschikbaarheid en toenemende registratielast. Wat verandert er in 2017 in uw werkveld om deze problemen het hoofd te bieden? En hoe kunt u uw positie in de wijk versterken en leiderschap tonen om de juiste zorg te kunnen bieden aan patiënten?
Deze studiedag gaat over de rol van de wijkverpleegkundige binnen de nieuwe kaders. Tijdens het ochtendprogramma komen actuele ontwikkelingen in uw vakgebied aan bod. In de middag kunt u kiezen uit inspirerende workshops en praktijkvoorbeelden.

Doelgroep
Deze studiedag gaat in op de rol en de positie van de wijkverpleegkundige in de actuele context. Deze bijeenkomst is daarom hoofdzakelijk bedoeld voor wijkverpleegkundigen, andere (wijk)professionals en hun management in de eerstelijns- en thuiszorg. Ook medewerkers van gemeenten, GGD en zorgverzekeraars zijn van harte welkom

Accreditatie
Aangevraagd bij Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.