Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Ondervoeding bij Ouderen

Aristo Amsterdam, Amsterdam
23 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam

Details evenement

22 november 2017
10:00 uur
Aristo Amsterdam, Amsterdam
Leids Congres Bureau
0715148203
€ 355

Ondervoeding is een serieus probleem onder ouderen. Tijdens deze studiedag zullen nieuwe wetenschappelijke inzichten over ondervoeding bij ouderen worden besproken. Daarnaast zullen professionals uit de praktijk verschillende interventies en methoden om ondervoeding tegen te gaan, toelichten. Zo zal er worden stilgestaan bij het belang van eiwitten voor ouderen, hoe ouderen te stimuleren zijn tot eten en drinken en hoe technologie ingezet kan worden om ondervoeding bij ouderen tegen te gaan.

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd voor verpleegkundigen en praktijkondersteuners huisartsen (Kwaliteitsregister V&V), verpleegkundig specialisten (Verpleegkundig Specialisten Register), diëtisten en fysiotherapeuten (ADAP), huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde (ABC1) en klinisch geriaters (NVKG).
Neemt u tijdig contact met ons op als u in aanmerking wilt komen voor accreditatie van een aanvullende vereniging, zodat we uw verzoek in overweging kunnen nemen. Meer informatie vindt u op onze website.

Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven. Schrijf u vóór 1 augustus in voor de studiedag Ondervoeding bij Ouderen om te kunnen profiteren van de vroegboekkorting!