Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Masterclass Strategie = Executie

t/m 07-12-2017 - Woudschoten, Zeist
99 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

05 oktober - 07 december 2017
09:30 uur
Woudschoten, Zeist
Springer Media
€ 1.195,-

Een strategie is net zo belangrijk als haar executie. Het bewijs van een excellente strategie ligt dan ook in haar excellente executie. Hierbij is wendbaarheid in strategie-executie net zo belangrijk als slagkracht en snelheid. Het ontwikkelen van slagkracht in strategie-executie is dus de nr.1 job van managers. We kennen het allemaal, een plan dat in de kast ligt, wie heeft er geen? Maar hoe geef je een strategisch plan handen en voeten?

Deze tweedaagse masterclass Strategie=Executie leidt binnen twee sessies tot versnelling van strategie-executie in uw organisatie. Het programma stelt u in staat te bepalen wat de succes- en faalfactoren van moderne strategie-executie en innovatie zijn. Niet in het algemeen, maar specifiek voor uw organisatie.